CHRISmas Night II: в роли диджея Альберто Альварес

Восстановить пароль
Восстановить пароль
CHRISmas Night II: в роли диджея Альберто Альварес

CHRISmas Night II: в роли диджея Альберто Альварес

Ночная жизнь 14 февраля, 15:31

Автор: Anet

Когда чувства переполняют и не хватает русских слов, чтобы выразить все свои эмоции, а находятся они в нашем мелодичном украинском, то заниматься переводом, все-равно что кощунствовать. Поэтому оставляем оригинальный текст и пламенные воспоминания.

Pshychosis від ІАМХ —це коли їх диск вже 4 місяці не покидає твій програвач в авто, коли ти підсаджуєш на їхню музику навіть власного тата, коли ти намагаєшся намалювати подрузі її улюбленого рок-музиканта, а виходить Кріс Корнер. Не встиг пройти пост-ІАМХ синдром після жовтневого концерту в Crystal Hall у Києві, як київських ІАМХ-ерів накрило новою хвилею цієї чудесної хвороби.

CHRISmas Night II: в роли диджея Альберто Альварес

11 лютого в клубі Sullivan Room відбулася вечірка CHRISmas Night II, довгоочікувана друга частина традиційного святкування Дня народження натхненника проекту — Кріса Корнера. Хоча іменинник і був деінде, український IAMX Street Team подбав про подарунок для прихильників цього музичного фантаста - запрошеним гостем святкування був гітарист гурту, Альберто Альварес з власним діджей-сетом.

Поки публіка, не особливо поспішаючи, підтягувалася до клубу, найбільш запальні гості вечора вже витанцьовували під розігрівну музику. За побажанням клавішниці Жанін, серед треків вечора прозвучала In The Death Car Кустуриці, а також треки від Muse, IAMX, Scissor Sisters, Gogol Bordello та інших. Тим часом головний гість вечора Альберто сидів на балконі і з невеликим острахом подивлявся донизу.

CHRISmas Night II: в роли диджея Альберто Альварес

«Знаєш, - сказав він під час нашої розмови, - мені трішки страшно. Подивися, це більше схоже на справжній концерт.» Народ внизу стрибав під черговий рок-гімн, підспівуючи і розмахуючи волоссям, мабуть, уявляли себе на концерті десь на стадіоні Уемблі. «Страшно, - продовжив Альберто, - бо я сьогодні на сцені буду сам.»

«Спокійно, Берті, ти став музику, за нами не заржавіє!» За декілька хвилин після цієї розмови Альберто вийшов за діджейський пульт. В шаленому запалі, після перегляду концертних відео на великому екрані клубу, люди, здавалося, чекали шаленого ІАМХ-івського відриву і від Альвареса, але без гурту Альберто зовсім інша людина. Наче то не він грав на сцені топлес, весь у білій фарбі, і зовсім не він стрибав на руки фанатам, бажаючих доторкнутись до зірки.

CHRISmas Night II: в роли диджея Альберто Альварес

Цього разу він грайливо посміхався, заохочував публіку танцювати, вмикав один за одним треки — від новинок типу Bad Girls від M.I.A., улюблених Depeche Mode, дещо забутих але не менш відривних старих треків Placebo, від яких на площадку поверталося відчуття концерту, до невідомих треків, які часом викликали двояку реакцію публіки — ніби й щось хороше, але не танцюється.

Після сету Альберто вийшов у зал поспілкуватися з прихильниками, пофотографуватися і дати автограф на дівчачих грудях. В цей час за пульт вже вийшов відомий усім місцевим ІАМХ-ерам, і не тільки, DJ Cane. І де воно взялося, те друге, і третє, а для когось, можливо, і четверте дихання?! Під музику Muse, Bloc Party, Nine Inch Nails, Editors, Kasabian та інших улюблених рокерів вечірка продовжувалася ще не одну годину.

CHRISmas Night II: в роли диджея Альберто Альварес

After every party I die, правда ж? Загалом варто сказати, що вечірка однозначно вдалася. Так, можливо, бували party і більш численні, але найкраще свято саме те, де лише твої близькі, друзі, однодумці і твоя улюблена музика. За словами Альберто, ІАМХ хоче повернутися до Києва вже цього року, тому будемо сподіватися, що ця їхня і наша мрія втілиться, і ми знову захворіємо на «психоз».

Журналист Алина Кучма, фотограф Максим Гончарук.

Комментарии

Войдите или зарегистрируйтесь чтобы оставить комментарий
Пока еще нет комментариев
?
Нашли ошибку или есть вопросы? Напишите нам!
Сообщение об ошибке
Спасибо! Сообщение успешно отправлено