Ми цінуємо традиції і хочемо, щоб вони продовжували жити. 12 грудня так і сталося. Вони зажили по-ф'южному у Split. Шеф подавав нереальні смаки – захват проглядався в очах гостей. Тому так, український ф’южн в інтерпретації Романа Щурка – це новий погляд на традиційну їжу.
Шеф-бармен Олег Помінов та запрошений бартендер з відомого ресторану "BARVY" Олексій Круглов презентували авторські коктейлі, що доповнювали страви. Вони так засмакували, що гості оцінювали їх повторно одразу після закінчення вечора за нашим баром на гест-бартендингу від харизматичного Круглова.
Експерементувати зі смаками? Легко. Подачами? Та будь ласка. Форматами гастро-вечорів? І тут ми перші. Цього разу він був інтерактивно-розважальним. Ведучий Nazar Biychuk ворожив на долю, розкривав секрети традицій і роздавав золоті горішки – у кого їх було найбільше, то й отримав подарунки від Split Club Lviv.
Дякуємо кожному, хто завітав на свято – воно вдалося і завдяки вам! Стільки наїли, напили, насміялися й назабавлялися – все у кращих українських традиціях. Ваші емоції – компліменти нашим старанням і мотивація створювати для вас щось нове, незвичне і ф'южн.
Комментарии