Пізнаємо особливості української кухні та пересвідчимося в яскравості народних звичаїв. У ніч на Андрія запальний ведучий Назар быйчук розкриє секрети ворожінь. І, звичайно, будуть танці – невід’ємна частина наших святкувань. Впродовж всього вечора шоу-балет покаже вам свої кращі номери. Шеф-кухар ресторану Роман Щурко презентує спеціальне меню з українськими стравами в авторській інтерпретації.
Завершиться зустріч гест-бартендингом з представниками ресторану «BARVY» Олексієм Кругловим та Русланом Сухотеплим. Оригінальні комбінації знайомих інгредієнтів у коктейлях у поєднані з музичними сетами від діджея залишать приємні враження від вечора.
Коли?
12 грудня
О котрій?
19:30
Де?
Ф’южн-ресторан Split
Що будемо їсти?
Що будемо пити?
5 коктейлів від бар-менеджера Split та гостів-барменів з ресторану «BARVY». Дивуючі мікси, незвичні переплетіння та яскраві відтінки смаків у кожному келиху.
Скільки всього «українського добра»?
750 гр.
Яка вартість?
975 грн
Придбати участь у ф’южн-вечорницях можна на рецепції клубу (пл. Міцкевича 6/7)
Детальна інформація за телефоном: +38 (032) 242-22-00
Комментарии