Початок святкової програми о 22:30
Новорічна ніч завжди дарує багато яскравих вражень та спогадів. Щоб ваша святкова доба не пройшла дарма, запрошуємо вас відсвяткувати новий рік в українському ресторані Первак! На вас чекають: щира українська гостинність, смачні страви, приємні подарунки, несподівані сюрпризи, веселі конкурси, чарівна музика та запальні танці! Також у програмі вечора цікаві акції та розіграші.
Вас розважатимуть харизматичний ведучий, група "Top secret", лауреат всеукраїнських і міжнародних пісенних конкурсів Валентина Лонська, DJ, та справжній Дід Мороз! Розіграш карт зі знижками на відпочинок в готелі «FREEVAY» номіналом -30% і -50%, а також вікенду на двох в готелі «FREEVAY», в Буковелі. Запрошуємо вас та ваших друзів на казкову новорічну феєрію в ресторан Первак!
Вартість Новорічної програми
Дорослий: від 700 грн. до 1200 грн. в залежності від розміщення
Новорічна програма та святкове меню.
Дитячий: діти від 6 до 12 років -50% від вартості дорослого квитка. Діти до 6 років — безкоштовно.
Новорічна програма та святкове меню.
Умови новорічних бенкетів та корпоративів
Ресторан Первак також пропонує проведення новорічних корпоративів для різних компаній. Ресторан має 6 залів, які можуть вмістити від 20 до 40 осіб.
Бенкет: 300 грн. з однієї людини
Спеціальне меню.
Корпоратив: 300 грн. з однієї людини
Спеціальне меню.
Новорічне меню на 1 особу
-
Холодні закуски: Вихід
-
Рибна закуска
(лосось норвежський малосольний, риба «Масляна» холодного копчення, лимон) 60/15
-
Оселедець з запеченою картоплею 40/30/10
-
Мясна закуска
(рулет з ніжного курячого філе з волоським горіхом, буженина домашня запечена з аджикою, ковбаса домашня, свинна рулька підкопчена) 120/18
-
Холодець від куми 50
-
Соління
(огірки корнішонони, помідори бочкові, перець маринований, капуста та яблука квашені, білі гриби мариновані) 165
-
Оливки, маслини 30
-
Салати:
-
Салат з запеченим палтусом, овочами та білими грибами під соусом 115/10
-
Салат з курячим філе, смаженим беконом та овочами під соусом «Цезар» 130
-
Гарячі закуски:
-
Форель з броколі та грибами під сиром в валовані 90
-
Жульєн з язику у французькому крепі 90
-
Основні страви і гарніри (на вибір):
-
Стейк із сьомги під вершково-шпинатним соусом 175/30/35
-
Медальйони зі свинини з яблуком 185/30/10
-
Картопля смажена по-домашньому 100
-
Рис з овочами 100
-
Фрукти:
-
Хурма 50
-
Виноград 50
-
Мандарин 50
-
Напої:
-
Шампанське 375
-
Горілка 250
-
Вино 200
-
Мінеральна вода 500
-
Чай або кава 1 порц.
Ресторан Первак
ул. Рогнединская, 2
Время работы: вс-чт: 11:00 - 00:00, пт-сб: 11:00 - 02:00
Резерв столика: (044) 235-09-52
Отзывы, Сайт ресторана
Комментарии