Где отметить Новый Год 2015: ресторан Первак

Восстановить пароль
Восстановить пароль
Где отметить Новый Год 2015: ресторан Первак

Где отметить Новый Год 2015: ресторан Первак

Рестораны 18 ноября, 18:12

Автор: Anna Shleychuk

Початок святкової програми о 22:30
 
Новорічна ніч завжди дарує багато яскравих вражень та спогадів. Щоб ваша святкова доба не пройшла дарма, запрошуємо вас відсвяткувати новий рік в українському ресторані Первак! На вас чекають: щира українська гостинність, смачні страви, приємні подарунки, несподівані сюрпризи, веселі конкурси, чарівна музика та запальні танці! Також у програмі вечора цікаві акції та розіграші.
 
Вас розважатимуть харизматичний ведучий, група "Top secret", лауреат всеукраїнських і міжнародних пісенних конкурсів Валентина Лонська, DJ, та справжній Дід Мороз! Розіграш карт зі знижками на відпочинок в готелі «FREEVAY» номіналом -30% і -50%, а також вікенду на двох в  готелі «FREEVAY», в Буковелі. Запрошуємо вас та ваших друзів на казкову новорічну феєрію в ресторан Первак!
 
 

Вартість Новорічної програми

Дорослий: від 700 грн. до 1200 грн. в залежності від розміщення
Новорічна програма та святкове меню.

Дитячий: діти від 6 до 12 років -50% від вартості дорослого квитка. Діти до 6 років — безкоштовно.
Новорічна програма та святкове меню.

 

Умови новорічних бенкетів та корпоративів

Ресторан Первак також пропонує проведення новорічних корпоративів для різних компаній. Ресторан має 6 залів, які можуть вмістити від 20 до 40 осіб. 

Бенкет: 300 грн. з однієї людини
Спеціальне меню.

Корпоратив: 300 грн. з однієї людини
Спеціальне меню.

Новорічне меню на 1 особу    

  • Холодні закуски: Вихід
  • Рибна закуска
    (лосось норвежський малосольний, риба «Масляна» холодного копчення, лимон)  60/15
  • Оселедець з запеченою картоплею 40/30/10
  • Мясна закуска
    (рулет з ніжного курячого філе з волоським горіхом, буженина домашня запечена з аджикою, ковбаса домашня, свинна рулька підкопчена) 120/18
  • Холодець від куми 50
  • Соління
    (огірки корнішонони, помідори бочкові, перець маринований, капуста та яблука квашені, білі гриби мариновані) 165
  • Оливки, маслини 30
  • Салати:
  • Салат з запеченим палтусом, овочами та білими грибами під соусом 115/10
  • Салат з курячим філе, смаженим беконом та овочами під соусом «Цезар» 130
  • Гарячі закуски:
  • Форель з броколі та грибами під сиром в валовані 90
  • Жульєн з язику у французькому крепі 90
  • Основні страви і гарніри (на вибір):
  • Стейк із сьомги під вершково-шпинатним соусом 175/30/35
  • Медальйони зі свинини з яблуком 185/30/10
  • Картопля смажена по-домашньому 100
  • Рис з овочами 100
  • Фрукти:
  • Хурма 50
  • Виноград 50
  • Мандарин 50
  • Напої:
  • Шампанське 375
  • Горілка 250
  • Вино 200
  • Мінеральна вода 500
  • Чай або кава 1 порц. 

Ресторан Первак

ул. Рогнединская, 2
Время работы: вс-чт: 11:00 - 00:00, пт-сб: 11:00 - 02:00
Резерв столика: (044) 235-09-52
ОтзывыСайт ресторана

 

Комментарии

Войдите или зарегистрируйтесь чтобы оставить комментарий
Пока еще нет комментариев
?
Нашли ошибку или есть вопросы? Напишите нам!
Сообщение об ошибке
Спасибо! Сообщение успешно отправлено