Где отметить Новый Год 2015: ресторан Первак

      Восстановить пароль
      Восстановить пароль
      Где отметить Новый Год 2015: ресторан Первак

      Где отметить Новый Год 2015: ресторан Первак

      Рестораны 18 ноября, 18:12
      Початок святкової програми о 22:30
       
      Новорічна ніч завжди дарує багато яскравих вражень та спогадів. Щоб ваша святкова доба не пройшла дарма, запрошуємо вас відсвяткувати новий рік в українському ресторані Первак! На вас чекають: щира українська гостинність, смачні страви, приємні подарунки, несподівані сюрпризи, веселі конкурси, чарівна музика та запальні танці! Також у програмі вечора цікаві акції та розіграші.
       
      Вас розважатимуть харизматичний ведучий, група "Top secret", лауреат всеукраїнських і міжнародних пісенних конкурсів Валентина Лонська, DJ, та справжній Дід Мороз! Розіграш карт зі знижками на відпочинок в готелі «FREEVAY» номіналом -30% і -50%, а також вікенду на двох в  готелі «FREEVAY», в Буковелі. Запрошуємо вас та ваших друзів на казкову новорічну феєрію в ресторан Первак!
       
       

      Вартість Новорічної програми

      Дорослий: від 700 грн. до 1200 грн. в залежності від розміщення
      Новорічна програма та святкове меню.

      Дитячий: діти від 6 до 12 років -50% від вартості дорослого квитка. Діти до 6 років — безкоштовно.
      Новорічна програма та святкове меню.

       

      Умови новорічних бенкетів та корпоративів

      Ресторан Первак також пропонує проведення новорічних корпоративів для різних компаній. Ресторан має 6 залів, які можуть вмістити від 20 до 40 осіб. 

      Бенкет: 300 грн. з однієї людини
      Спеціальне меню.

      Корпоратив: 300 грн. з однієї людини
      Спеціальне меню.

      Новорічне меню на 1 особу    

      • Холодні закуски: Вихід
      • Рибна закуска
        (лосось норвежський малосольний, риба «Масляна» холодного копчення, лимон)  60/15
      • Оселедець з запеченою картоплею 40/30/10
      • Мясна закуска
        (рулет з ніжного курячого філе з волоським горіхом, буженина домашня запечена з аджикою, ковбаса домашня, свинна рулька підкопчена) 120/18
      • Холодець від куми 50
      • Соління
        (огірки корнішонони, помідори бочкові, перець маринований, капуста та яблука квашені, білі гриби мариновані) 165
      • Оливки, маслини 30
      • Салати:
      • Салат з запеченим палтусом, овочами та білими грибами під соусом 115/10
      • Салат з курячим філе, смаженим беконом та овочами під соусом «Цезар» 130
      • Гарячі закуски:
      • Форель з броколі та грибами під сиром в валовані 90
      • Жульєн з язику у французькому крепі 90
      • Основні страви і гарніри (на вибір):
      • Стейк із сьомги під вершково-шпинатним соусом 175/30/35
      • Медальйони зі свинини з яблуком 185/30/10
      • Картопля смажена по-домашньому 100
      • Рис з овочами 100
      • Фрукти:
      • Хурма 50
      • Виноград 50
      • Мандарин 50
      • Напої:
      • Шампанське 375
      • Горілка 250
      • Вино 200
      • Мінеральна вода 500
      • Чай або кава 1 порц. 

      Ресторан Первак

      ул. Рогнединская, 2
      Время работы: вс-чт: 11:00 - 00:00, пт-сб: 11:00 - 02:00
      Резерв столика: (044) 235-09-52
      ОтзывыСайт ресторана

       

      Комментарии

      Войдите или зарегистрируйтесь чтобы оставить комментарий
      ?
      Мы обновили дизайн! Нашли ошибку? Напишите нам!
      Сообщение об ошибке
      Спасибо! Сообщение успешно отправлено