Заклади, які відкрили в Києві у травні-червні 2021

Восстановить пароль
Восстановить пароль
Заклади, які відкрили в Києві у травні-червні 2021

Заклади, які відкрили в Києві у травні-червні 2021

Рестораны 10 июня, 11:11

Автор: Anna Shleychuk

Столиця прокидається після довгого карантину, заклади відчиняють свої двері, а деякі навіть вперше, у цей ризиковий час. Ми теж скучили за смачною різноманітною їжею, напоями, спілкуванням, товариством. Тому давайте завітаємо до нових закладів, які відкрились в Києві у травні-червні 2021

 

Завертайло

В Києві, на Подолі, відкрилася нова пекарня-кафе "Завертайло". У закладі готують різні види хліба, закуски до нього, а також пропонують натуральне вино. Пекарню відкрили Анна і Станіслав Завертайло, засновники Honey Cafe. В меню — традиційні страви із сучасним баченням. Крім хлібних виробів, в "Завертайло" можна замовити сніданки — "ранкові тарілки", супи, спеціалітети і комплексні страви.

ул. Межигорская, 7

(098) 310-88-19

 

Mushlya Палац «Україна»

Новий заклад формату «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова». У закладі пропонують страви з морепродуктів від 39 гривень, «які готують протягом 5-7 хвилин». У Mushlya на «Палаці Україна» є 60 посадкових місць у залі і ще близько 20 на літній терасі.

вул. Велика Васильківська, 111/113

(098) 677-86-47


 

Stack

Кафе Stack - це кафе з вуличною їжею з різних місць Азії. Флагманською позицією називають сендвічі в корейському стилі, зокрема з тофу. Також у закладі є коктейлі з свіжовичавленого соку холодного віджиму Holly Juice та рис і смажена локшина від партнера закладу Asia Cafe. 

вул. Січових Стрільців, 57

(050) 559-25-69

 

1708 Pizza Di Napoli

1708 Pizza Di Napoli Новий заклад на фудкорті ТРЦ "Retroville". Неополітанська піца за авторською рецептурою з пухкими, хрусткими бортиками, покритими чорними «плямами» різного розміру, які називаються «поцілунком вогню». Індивідуальності кожній піці додають різноманітні соуси для бортиків, які спонукають з'їсти піцу до останньої крихти. Окрім основного продукту - неаполітанської піци, пропонуються інші концептуальні страви. До додаткових асортиментних груп належать - антіпасті, салати, сніданки, кава, вино, лимонади, фреші та десерти. Щомісяця пропонується нове шеф-меню. 

проспект Правди, 47

(068) 901-59-19

 

GOLDA music/bistro

Новий заклад GOLDA music/bistro на Палаці Спорту. Музика кожного дня, кухня Близького Сходу? коктейлі та specialty coffee. Заклад позиціонують як музичне бістро, щодня запрошують на музичні виступи та діджей-сети. 

вул. Шота Руставелі, 12

(068) 397-70-70

 

Fish & Chips на Хрещатику

12 червня на Хрещатику офіційно відкрили новий заклад Fish&Chips, що спеціалізується на стравах із риби та морепродуктів. 

Fish&Chips працює у форматі fast casual – поєднання фастфуду та демократичного ресторану. В меню - боули, супи, бургери, сендвічі та інші страви з морепродуктами. 

Хрещатик, 24

(067) 616 62 55

 

Ossom Place на Подолі

У закладі пропонують каву класу specialty. Кожен може спробувати кілька сортів кави на вибір різного методу оброблення кавових зерен. 

Також, у Ossom Place готують сніданки протягом дня, десерти, кавові напої та класичні коктейлі з додаванням авторських складових.

вул. Межигірська, 54

 

«Хлібний» на площі Льва Толстого

Ще одна кафе-пекарня «Хлібний» від рестораторів Аліни Косічкіної і Дмитра Заходякіна відкрила свої двері на вулиці Великій Васильківській. У новому «Хлібному» 110 посадкових місць, просторе приміщення та затишний внутрішній дворик.

В меню смачна випічка, кава, смачні сніданки та десерти. У закладі діє система самообслуговування. 

вул. Велика Васильківська, 10–А

(067) 466-05-62

 

«Чік Чірік» на Контрактовій площі

Новий фастфуд Чік Чірік заклад відкрився на Подолі. В меню є хот-доги, шаурма, салати, круасани та десерти. З напоїв можна замовити каву, чай, алкогольні коктейлі та традиційні прохолодні напої. В закладі дуже демократичні ціни. 

Контрактова площа, 2/1

 

Once Upon A Time на Подолі

Once Upon A Time – це ресторан на вулиці Борисоглібській на Подолі, який запустили на місці закладу Rebra & Kotlety. Слоган Once Upon A Time – «місце з нестандартною кухнею й атмосферою», назву обрали через типовий початок казок в англомовній традицій. У меню – лише шість основних позицій, акцент роблять на закуски та фінгер-фуди.  У коктейльній карті – класичні коктейлі від 120 до 180 гривень, також пропонують натуральне вино та міцні напої.

вул. Борисоглібська, 8/13

(097) 080-81-69

 

Колаборація коктейльного бару «Бармен Диктат» і Khu Yum 

Новий сезонний заклад на даху комплексу Silver Breeze – це співпраця коктейльного бару «БарменДиктат» і мережі кафе з азійськими стравами Khu Yum. На терасі пропонують фірмові коктейлі від команди «БарменДиктат» і локшину й супи від Khu Yum. Визначають формат як: «Смак справжньої Азії та бар номер один в Україні».

Літній майданчик працює на даху ТЦ Silver Breeze, потрапити на терасу можна з третього поверху комплексу, вхід розташований із боку Дніпровської набережної. На майданчику просто неба близько 170 посадкових місць, він поєднує новий контактний бар від «БарменДиктат», зону із сервісним баром під накриттям і відкритий простір із краєвидом на Дніпро і міст Патона.

ТЦ Silver Breeze, проспект Тичини, 1–В

(067) 155-77-44

Main photo by daan evers on Unsplash

Комментарии

Войдите или зарегистрируйтесь чтобы оставить комментарий
Пока еще нет комментариев
?
Нашли ошибку или есть вопросы? Напишите нам!
Сообщение об ошибке
Спасибо! Сообщение успешно отправлено