Нові страви індонезійської кухні у колоніальному меню «Амстер Дамстер»!
Цього літа ми починаємо екскурсії до колоніальних кухонь Нідерландів. В наших планах протягом кожних 2 місяців представляти на розсуд наших гостей кухню нової колонії, а найулюбленіші страви будуть переходити до нашого основного меню.
Перша країна, в екскурсію до якої ми Вас запрошуємо, - Індонезія. Ще у першій половині ХХ століття Індонезія була голландською колонією і лишень 1949 році була визнана незалежною. Історичні присмаки Індонезії досі знаходять своє відображення у побуті голландців.
Вже з 20 липня у меню «Амстер Дамстер» з’явиться декілька нових страв.
А саме:
▪ овочевий салат з кальмарами фрі, маринованими перепелиними яйцями і соусом Кімчі (220 грам) – 80 грн;
▪ ерінги BBQ в пряному соусі (150) – 89 грн;
▪ курячі крильця, фаршировані овочами та кунжутом
з майонезом Кімчі (350) – 87 грн;
▪ свиняча грудинка, маринована в соусі Якіторі (220) – 90 грн;
▪ баксо в бульйоні з рисовою локшиною і зеленню (350) – 71 грн;
▪ філе макрелі з азіатською сальсою і овочевою подушкою (200) – 83 грн;
▪ граніта з зелених яблук з лемонграсом та листям
каффір-лайма (150) – 50 грн.
Гарним перінгом до насиченої індонезійської кухні стане коктейль Mai Tai (300) - 139 грн або ягідний смузі (250) - 45 грн.
Запрошуємо оцінювати наші нові страви та напої. Вони вдало пасують до теплих літніх посиденьок.
Комментарии