У передчутті наближення зимових свят ми раді презентувати вам наше атмосферне новорічне меню, де поєдналась стара добра класика і авторські страви від шефа.
Від сьогодні і до 21 січня наші гості матимуть змогу скуштувати смажену качину грудку під вишневим соусом зі шматочками карамелізованої хурми, сферичний холодець з пломбіром із хріну та бородинськими сухарями, рулет зі свинини з курагою, розмарином та соусом «глінтвейн», перепелині яйця з форшмаком із масляної риби з оливками та багато інших смаколиків. Коли ж справа дійде до десерту, радимо обов’язково спробувати наш різдвяний трайфл з шоколадом, вершками та ягодами, який подається із маленьким келишком хересу.
Плануєте велике святкування? Спеціально для таких випадків ми розробили особливі банкетні страви. Запечена нога ягняти, маринована у червоному вині з травами, пекінська качка з пряним булгуром, річкова форель, запечена у соляному панцирі – і це далеко не все, чим ми готові пригощати вас та ваших гостей.
Що ж стосується барної карти, на період свят ми додали туди дві новинки – коктейлі Strong Pedro та Smoked Barrel. Перший – вибуховий, оксамитовий міцний коктейль на основі хересу Pedro Ximenez, бурбону, торф’яного віскі, вермуту та терпкого біттеру Amaro. А другий напевне припаде до смаку поціновувачам барної алхімії, бо ж у його складі поєдналися бренді, трав’яний лікер Амаро, темне пиво та портвейн.
Наближаємо свято і чекаємо на вас!
Комментарии