За часів культурно-колонізаторської голландської експансії мало не головними її компонентами були архітектура, художники та пиво. Наприклад, в XVIII столітті Японія не визнавала ніяких інших іноземних держав, крім Голландії. А перше, що зробила голландська факторія в Японії, - стала виробляти і продавати пиво. Та й у наші дні пивоваріння - один із китів, на яких стоїть економіка Нідерландів. Саме тому ми не можемо пропустити таке дійство!
З 16 вересня запрошуємо Вас на святкування найбільшого народного гуляння в світі – пивного фестивалю Octoberfest.
На вас чекають фірмові пивні сети (названі на честь найбільших пивних палаток Мюнхену):
• Августінер (ковбаски власного виробництва, картопля фрі, мариновані овочі, гірчиця, хрін та обліпиховий соус) – 160 грн;
• Фішер-фроні (картопля фрі, смажена тюлька, часникові грінки, свинячі вуха, гірчиця, хрін та обліпиховий соус) – 137 грн;
• Хофброй (картопля фрі, сирні чіпси, мікс усіх крокетів, кільця кальмару в паніровці, крила кімчі, гірчиця, хрін та обліпиховий соус) – 299 грн.
Ну і, звісно ж, пиво - розливне голландське Heineken, крафтове українське Amber Ale (янтарний ель) та Witbier (пшеничне), та хіти європейського крафтового пива в пляшках. До речі, під час Octoberfest ми пропонуємо тільки те пиво, яке сподобалось нашим гостям під час дегустацій.
Крафтові європейськи бестселери:
• La Trappe Tripel (класичний ель з присмаком персику та абрикосу, поєднаний з квітковим ароматом);
• La Trappe Dubbel (темний ель з карамельним смаком, який доповнено нотками меду та сухофруктів);
• La Trappe Quadruppel (збалансований міцний ель (10%) з відтінками гвоздики, горіхів та ванілі);
• De Molen Op & Top (варіація на тему англійського біттера);
• De Molen Hamer & Sikkel (портер зі смаженим солодовим смаком та шоколадно-кавовим присмаком);
• De Molen Rook & Vuur (cтаут з тонким балансом диму, шоколаду та чілі);
• De Molen Hel & Verdoemenis (імперський стаут (11%), що вибухає смаками - гіркий, шоколадний, смажений, кавовий);
• Isaac Baladin (італійська інтерпретація бельгійського пшеничного елю з освіжаючим пряним смаком);
• Dubuisson Bush Ambree (бельгійский міцний (12%) ель);
• Ginger beer (пікантний імбир несподівано зливається з ніжною, ароматною, солодкою грушею, створюючи неповторний чарівний смак).
Фест триватиме до 3 жовтня, запрошуємо!
Комментарии