Українські тижні в Indigo ambitious project
Гарна новина для справжніх патріотів та поціновувачів української кухні!
До різдвяних та хрещенських свят шеф-повар Indigo Олексій Апанасенко підготував виключно патріотичне меню, у якому гості знайдуть найулюбленіші українські страви.
Щоб нагуляти неабиякий апетит, рекомендуємо розпочати трапезу з розділу холодних закусок, де на вас чекають різноманітні соління, запашне сало з часничком та бородинським хлібом, оселедець власного посолу та святковий холодець з хріном та гірчичкою.
Далі пропонуємо не зволікати з вибором і переходити до головної національної страви – гарячого борщу з часниковими пампушками. Також у нашому апетитному асортименті – фірмова кров’янка, варенички з картоплею абозягодами, домашні голубці зі сметанкою і, на десерт, запечені налисники із солодким сиром.
Шукайте улюблені страви національної кухні цього січня в Indigoambitiousproject!
Комментарии