Зустрічайте другу хвилю колоніальних присмаків Нідерландів у «Амстер Дамстер»!
Що нового?
Нові страви, навіяні колоніальними кухнями Нідерландів. Голландські моряки-колонізатори, що освоювали нові території та знайомилися з новою культурою, привозили різні артефакти з Африки, Америки та Азії. А разом з ними й нові звички…
Гостра екзотика Цейлону…
Голландія володіла багатьма колоніями і, звісно ж, вони значно вплинули на гастрономічні забаганки нідерландців.
З 14 жовтня ми з радістю запрошуємо ознайомитись з новими порціями задоволення, навіяними перлиною Південної Азії - Шрі Ланкою.
Ніжна соковита тилапія у банановому листі, смажена на грилі з пряною спаржевою квасолею, не залишить байдужими навіть найвибагливіших гурманів.
Баклажани у глазурі sweet chili з йогурто-тхіновим соусом смакують по особливому. Палак-панір, самоси з яловичниною, шматочки курячого стегна в рибній карамелі, салати з овочами та куркою… Це просто необхідно спробувати! Вже від сьогодні – у ресторан-барі «Амстер Дамстер».
Оновлення зачепили й барну карту!
Перінгом до колоніальних страв рекомендуємо коктейль Indie Sour - новий присмак бунтарства. Зміксований проти правил, в основі з терпким дженевером замість віскі. З неповторним оксамитовим присмаком, якого вдалось досягнути за допомогою додавання пряного лікеру Gold Strike, свіжого апельсину та трошечки лайму…
Запрошуємо оцінювати наші нові страви та напої. Впевненні, що вони додадуть яскравих кольорів у прісні осінні вечори.
З повагою, Команда «Амстер Дамстер».
Комментарии