Багратиони (Bagrationi) - Фірмові страви за стародавніми рецептами, які й досі залишаються в таємниці, для Вас готує шеф-кухар Сосо Хокерашвілі – уродженець Грузії і знавець своєї справи. Свого часу відточував майстерність у приготуванні грузинських страв у готельному комплексі «Шератон» та у корпорації «Еско Джорджиа» (м. Тбілісі). З 2008-го року працює в Україні: ресторан «Старий Тифліс», зараз – ресторан «Багратіоні».
На Ваш вибір і смак оргінальні страви страви грузинської кухні, де складниками є різноманітні спеції - базилік, тархун, кінза, грецький горіх:
• чашушулі з кролика;
• кюфта куряча;
• мцваді (шашлики);
• куряча печінка чахракулі;
• хачапурі (по-імеретинськи, по-менгрельськи, по-гурульськи, по-аджарськи, на мангалі..);
• суп харчо;
• суп чіхертма та багато інших.
Шеф-кухар рекомендує неодмінно спробувати каре телятини з гарніром аджаб-сандал (замареноване м'ясо в суміші грузинських спецій, трав, грецьких горіхів) або м'ясо і овочевий гарнір аджаб-сандал (помідор, перець, баклажан, цибуля), що готується на мангалі.
Сомелье закладу допоможе вам вибрати серед різноманіття вин саме те, яке чудово смакуватиме до замовленої страви.
Якщо Ви все ж прихильник європейської кухні, але Вам імпонує атмосфера закладу – страви для вас готуватиме член Західно-Української гільдії кухарів Петро Сподарик (в ресторанному бізнесі з 2002 року).
Фуа-гру під інжирним соусом, різноманітні пасти, холодні та гарячі закуски, страви з мангалу, гарячі рибні страви пропонує своїм відвідувачам ресторан «Багратіоні».
Отзывы Bagrationi
Напишите ваш отзыв к Bagrationi