Шинок «Панычи» (Паничі) построен целиком и полностью по стародавней технологии, с использованием натуральных материалов: дерева, соломы, глины и извести. Все – от столов со стульями до легких льняных занавесок – создано вручную. Пространство декорировано антикварными предметами быта, свезенными с разных уголков Украины: каганцами, коврами и рушныками, музыкальными инструментами, коллекцией сельскохозяйственного реманента, этнической одежды и старинной техники.
На кухне «Панычей» (Паничів) господствует тот же принцип максимальной приближенности к природе. Экологически чистые продукты закупаются в небольших фермерских хозяйствах, и пищу всю готовят по «бабушкиным» рецептам. Чего только стоит борщ, который томится в печи почти сутки! На кухне отсутствует микроволновая печь как явление, а «живую» воду для приготовления пищи берут с колодца-журавля, обитающего во дворе. Все заготовки – соленья, варенья, сушеные грибы и кровянка, компоты, морсы и наливка – осуществляются прямо в ресторане.
В живописных владениях Шинка «Панычи» (Паничі) утопают все тревоги, и под убаюкивающее шуршание густой листвы только подобными философскими вопросами может озадачиваться сытая разнеженная душа…
Отзывы Шинок Панычи
Напишите ваш отзыв к Шинок Панычи
Не рекомендую. Поясню.
Почитавши відгуки, зваживши за і проти вирішили святкувати юбілей 29.05.16р.
За 2 неділі до дати була перша зустріч з Вікторією. Склалося враження дуже приємна жінка. Так як погода була мінлива, а в нас маленькі діти, вона запропонувала обрати безпосередньо в день святкування варіант або в залі або під навісом наподвр`ї. Сказала що не буде проблем накрити стіл або там, або там. Погодили меню, суму з чоловіка - 420грн. Я ще перепитав, чи буде що гостям їсти, так як я в цьому нічого не розумію. Вікторія сказала що щей із собою буде що забрати)). Через пару днів підвіз аванс, визначилися вже точно що святкувати будемо в залі на другому поверсі, знову перепитав чи гості будуть не голодні... домовилися на 13 годин вони нас чекають.
29.05. Заходимо з гостями в зал, а там накритий стіл на першому поверсі(щоб розуміти - це біля самої барної стійки і коли хтось спускається з другого поверху, проходять через наш стіл((((. Аргументували що там душно, а кондиціонери вони не будуть вмикати. Все закінчилося тим що через годину вони перенесли таки все на другий поверх. А адміністратор, вона ж господар-офіціант, вона ж на кухні - дійсно, як пишуть постійно всім не довольна.
Не сподобалося що в меню нема взагалі солодкого, в тому числі фруктів. Дозволили принести 2 торта.
Спиртне та воду також своє не дозволяють приносити. Всовують свою Самогоночку та Колганівку по 160грн за 0,5, яку пити не можна. А тієї їжі, що вони пропонують за 420грн на чоловіка не вистає і стіл постійно пустий. А ні не пустий. Вони забрирають брудні тарілки, тільки коли спуститится і про це попросити особисто. Так що я тепер не дивуюся, чому там, коли ми були в п`ятницю і неділю майже не було людей.
Наконец-то нашли место, где вкусно кормят!
Особенно приятно, что там ещё идеально чисто и очень красиво...
оценка - твёрдая 5