Оселедець – це практично справжня гордість Нідерландів. Засолюють цю рибу особливим способом, прямо в морі і першу бочку обов’язково відправляють особисто королеві. Більше того, раніше роздільників оселедця взагалі селили окремо і забороняли одружуватися, щоб балакучі половинки не могли розкрити секрет приготування найважливішого експортного товару.
Спробувати голландський оселедець – справжня удача, особливо для туристів, але для цього доведеться відправитися прямо до Нідерландів. Але якщо у вас немає такої можливості, а поласувати рибкою дуже хочеться, не турбуйтеся, тому що відтепер цей заморський смаколик можна зустріти в меню Prynada Ukrainian Cafe.
Рекомендуємо скуштувати оселедець з буряком та яблучним сорбетом чи сморреброд з оселедцем від бренд-шефа Людмила Семеха.
Комментарии