Бессарабія - бессарабські продукти надихають. Тут Чорне море дарує вправним рибалкам можливість щодня повертатися на землю з щедрим скарбом: з делікатесною камбалою та саграном, барабулею та рапанами, рачками, мідіями. Тут води Дністра та Дунаю сповнені смачної риби та раків. В «українській Венеції», в Вілково, вправно готують жаб’ячі лапки, а десь біля селища Криничне збирають найсмачніших виноградних равликів. Тут розвиваються давні традиції вівчарства та виноробства.
Ми прагнемо зібрати найкращі бессарабські продукти, або застосувавши сучасні гастрономічні підходи та техніки, показати, наскільки неймовірними вони є. Це цілком новий вимір, абсолютно нові вибухові смаки. Ми готуємо севіче з української річкової та морської риби, поєднуємо «дунайського оселедця» з кумкватом, додаємо в пасту «бессарабську боттаргу» - в’ялений кав’яр камбали, відбираємо «шийки» рапанів, або готувати з них найніжніший тартар, та витримуємо в спеціальних камерах бессарабську баранину, аби максимально розкрити її текстуру та смак.
Це – наш шлях. Дослідження української регіональної гастрономії та піднесення її на новий, світовий рівень. Все це – задля того, аби тут і зараз, ви обирали найкращий український сіфуд та найкраще м’ясо, гідне вино та коктейлі з локальних продуктів, із задоволенням проводили час та відчували, наскільки смачною та насиченою може бути кожна мить.
Отзывы Бессарабія
Напишите ваш отзыв к Бессарабія