RAY (Рей) - в перекладі з англійської означає «промінь». Прямий, яскравий і без зайвих деталей. Простір RAY не заграє з вами, а створює фон для зустрічей, дозволяючи зосередитися на головному: меню і темі розмови. Ресторан умовно розділений на дві зони: гастрономічний простір з витонченими стравами та великою винної картою. А також бар RAY - територія з відкритою кухнею, живим вогнем і активною барною стійкою.
Cлоган можна інтерпретувати також, як RESТАURANT AND YOU - ресторан і ви. Це ваш ресторан і ваш особистий простір. Тут є все для комфортного проведення часу.
Концепція кухні ресторану – це збалансована кухня з нордичним характером з максимальним використанням українських продуктів та фермерської продукції. Пошук і поєднання цікавих смаків.
В нашій команді датчанин Каспер Гаард, наш бренд-шеф, який відкривав ресторан Rusty Pig в Лондоні і зараз є власником відомого ресторану Ilse Made на острові Cамсьо. Ресторан Bjorn один з його яскравих проектів в Москві. Крістіан Клоусен з Данії – наш шеф-кухар, який багато працював в ресторанах Лондона і Копенгагена. Олег Кравченко - кращий сомельє України, особисто добирав нашу широку колекцію вин, розміщену в двадцяти восьми шафах. Шеф-бармен – Кужавський Андрій – переможець Bar Spirit Cup, гуру барної культури і міксологіі.
Отзывы RAY
Напишите ваш отзыв к RAY