Є у Тель-Авіві ресторан David & Joseph Downtown на вулиці Монтефіоре, який відкрили двоє молодих шеф-кухарів, що здобули шалену популярність в Ізраїлі — Дуду Ельмакіас, він же Давид, і Йоссі Шитріт, він же Йосеф.
Цей дует віртуозів зібрав овації від селебріті-шефів, бо зміг передати дивну гру смаків їжі єврейської бабусі з Марокко в точній, модній, сучасній та яскравій інтерпретації.
У Йоссі і Дуду ви не знайдете «прилизану» їжу. Все водночас просто та дуже складно. Це справжня авторська версія двох кулінарних талантів.
David & Joseph Downtown – це заклад з яскравими, неймовірно смачними стравами, що прийшлись до душі не лише тель-авівському панству і міжнародним трендсеттерам, але і, скажімо, ізраїльському прем'єр-міністру Беньяміну Нетаніягу та його дружині, що знаються на хорошій іжі. Дует наших героїв – їхні особисті шеф-кухарі. Всі політики світу куштують їхні страви за приватними зустрічами на прийомі в будинку прем'єра. За столиками цього ресторану ви завжди зможете побачити селебріті зі всього світу; тут і Парфенов, і Абрамович, Мадонна, Джастін Бібер та багато інших. І ось що – вони завжди повертаються.
Сьогодні Йоссі і Дуду беруть участь у понад десятка ресторанних проектів у всіх куточках світу. Географія вражає: готують для групи Гінза в Росії, в Лондоні – для Теді Сагі, з’являються на Манхетені, Міконосі і, звісно ж, у Тель-Авіві. Чого вартує один лише їхній проект Піта Монтана у порту Тель-Авіва, що за 1 місяць став айконовим.
А тепер вони – в Києві!!
І вони – бренд-шефи ресторану середземноморської їжі SOLOD levantine grill. У кооперації з шефом Оленою Старун було створено власне, унікальне меню.
Особливим викликом було створення нової концепції саме на лівому березі міста.
Taboon - це оригінальна дров'яна середземноморська піч, де середземноморська та близькосхідна кухня щодня готувалася для сім'ї та сусідів.
У табуні готували від Італії до Туреччини, Лівані, Іраку та поселеннях Друзської громади в Палестині.
Від піти до лахмаджуна, палених овочів та м'яса, так само як і фокачча з арабськими коржиками.
Сьогодні піч Taboon переживає ренесанс.
Гурмани західного світу оцінив середземноморську кухню впровадили Taboon в наймодніші ресторани Манхеттена, Тель-Авіва і Лондона.
У нас, в SOLOD levantine grill, бренд-шефи Йосеф та Давид відтворюють стародавні техніки приготування піти, арабської та турецької піци, овочів у табуні, знаменитого араіса (м'ясо в піті) та багатьох інших страв.
Чекаємо вас скуштувати наші страви приготовані у табуні!
В пятницу, столичный ресторан SOLOD enjoy bar с резонансом отпраздновал свой 2-й День рождения! Это место уже два года радует своих гостей неизменным качеством сервиса, вкусным мясом, авторскими коктейлями и зажигательными вечеринками!читать далее
Где отметить Новый Год 2017: SOLOD enjoy bar 24 ноября, 16:57читать далее
Отзывы SOLOD levantine grill
Напишите ваш отзыв к SOLOD levantine grill
Атмосфера невероятная! Очень крутая живая музыка! Никогда не скучно,вкусные напитки и закуски! Рекомендую
Просто невероятная атмосфера!!! Обожаю Солод!! Вкусно, всегда весело, люблю!